به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر کیانوش جهانپور با بیان اینکه هرگونه جاسازی قرص در این کیکها پس از روند تولید اتفاق افتاده است، اظهار کرد: طبق گزارشاتی که به دست ما رسیده است و بررسیهایی که از شرکتهای صنایع غذایی در این استانها داشتهایم، این قرصها به هیچ عنوان هنگام پروسه تولید درون کیکها گذاشته نشده است.
وی افزود: طی مشاهدات موجود این کار مشکوک و با انگیزه و هدفی نامعلوم توسط فرد یا افرادی در سطح عرضه در استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان صورت گرفته است. تمام مباحثی که در حوزه اختیارات و بازرسیهای سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است در حال انجام بوده اما، بررسی سایر عوامل نظیر قصد و نیت انجام این کار در حوزه صلاحیت و اختیارات وزارت بهداشت نیست و مراجع انتظامی و امنیتی باید موضوع را بررسی کنند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه موارد مطرح شدهی جاسازی قرص در کیکها مربوط به بیش از ۱۰ شرکت تولید کیک است، اظهار کرد: قاعدتا اینکه یک جسم خارجی در خط تولید بیش از ۱۰ شرکت تولید کیک خوراکی طی دو هفته و به صورت همزمان جاسازی شود، آنهم به شکلی که این اتفاق متوجه یک یا دو استان باشد، قطعا مشکوک است و باید از مراجع انتظامی پیگیری شود. نکته قابل توجه اما آن است که تولید کیک نیز در همان استانها صورت نگرفته و از خارج از این استانها به آن جا وارد میشود.
جهانپور تاکید کرد: برخلاف ادعاهای موجود مبنی بر اینکه قرصهایی که در کیکهای خوراکی گذاشته شده است، از نوع روانگردانها و مخدرها بوده، بررسیهای ما این موضوع را نشان نمیدهد و این قرصها انواع گوناگونی داشته است.
وی با بیان این که تمام گزارشات صورت گرفته بررسیشده است، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال بررسیهای صورت گرفته از ۳۰ مورد گزارش شده از استان هرمزگان نشان میدهد که موضوع مربوط به خط تولید نیست. مردم هم میتوانند موارد مشابه را به سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند و با معرفی محل عرضه کیک خوراکی ما را در بررسی بیشتر واقعه یاری کنند.
نظر شما